Nikić: Finale se igra srcem

Nacionalni sport - Petak 07.08.2015 - 09:23

Srpski vaterpolista Slobodan Nikić rekao je da je njegov tim došao do finala Svetskog prvenstva u Kazanju zahvaljujući mirnoj igri i boljoj odbrani.

U finalu Srbija igra sa Hrvatskom. Foto: Vaterpolo savez Srbije. U finalu Srbija igra sa Hrvatskom. Foto: Vaterpolo savez Srbije.

Srbija je u polufinalu slavila sa 10:6 protiv Italije, a u finalu će se, u subotu od 21 čas, sastati sa selekcijom Hrvatske.

- Odigrali smo odličnu utakmicu. Znali smo šta da očekujemo i dogovorili smo se da ne reagujemo na prljavu igru, provokacije Italijana ni na odluke sudija - rekao je Nikić za RTS.

- Presudila je mirnoća, jer smo u nekim prethodnim utakmicama hteli da u jednom napadu postignemo dva gola, što je nemoguće. Sada smo bili strpljiviji, hteli smo da kontrolišemo utakmicu od početka do kraja i u tome smo uspeli. Utakmica je bila pomalo specifična, sa mnogo duela i mnogo foliranja italijanskih odbrambenih igrača - dodao je Nikić.

Nikić je istakao da će on i saigrači dati sve od sebe da posle šest godina ponovo postanu svetski prvaci.

- Finale se igra srcem. Daćemo sve od sebe i probaćemo da postanemo svetski prvaci. Odlično se poznajemo sa Hrvatima. Oni su iskusna ekipa i olimpijski šampion, biće teško - rekao je Nikić.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: