Nikolić: Dominacija u nastavku

Nacionalni sport - Nedelja 09.11.2014 - 22:19

Trener Partizana Marko Nikolić rekao je posle pobede nad Spartakom da je njegov tim zasluženo došao do bodova zahvaljujući dominantnoj igri u nastavku.

Marko Nikolić Marko Nikolić

Crno-beli su slavili u Subotici sa 3:0 u poslednjoj utakmici 12. kola Superlige Srbije i došli na korak od osvajanja titule u jesenjem delu sezone.

- Bilo nam je teško da se adaptiramo u prvom delu meča, medjutim, u drugom smo potpuno dominirali - kazao je Nikolić.

- Idemo na pauzu sa četiri i šest bodova prednosti u odnosu na rivale. Cilj nam je da probamo da ovu polusezonu privedemo kraju na način na koji smo igrali njen najveći deo - kazao je Nikolić nakon utakmice koju je odlučio trostruki strelac Petar Škuletić.

Kapiten Partizana Saša Ilić u Subotici je proslavio redak jubilej odigravši 700. utakmicu u crno-belom dresu.

- Impozantna brojka, mada sam odavno prestao da brojim. Najbitnije je da sam 700. utakmicu obeležio pobedom. Najvažnije od svega je da Partizan pobedjuje - kazao je Ilić, koji će narednog meseca napuniti 37 godina.

Ilić je postao drugi igrač u istoriji Partizana, posle rekordera Momčila Vukotića, sa 700 odigranih utakmica u svim takmičenjima, u kojima je postigao 229 golova. Ilić je odigrao 325 prvenstvenih mečeva, uz 121 postignut gol, u čemu je klupski rekorder ispred Stjepana Bobeka.

B92, TANJUG, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: