Ninković razmišlja o kraju karijere

Nacionalni sport - Subota 19.07.2014 - 07:55

Doskorašnji fudbaler Crvene zvezde Miloš Ninković nagovestio je da bi uskoro mogao da završi karijeru, iako ima 29 godina.

Miloš Ninković Miloš Ninković

Ninković je na kraju sezone, posle osvojene titule, napustio redove "crveno-belih", a iako ima ponude nekoliko klubova istakao je da ako ne stigne adekvatna ponuda nekog evropskog kluba sigurno će pauzirati šest meseci.

- Mnogo sam razmišljao ovih dana, imam svoje uslove pod kojima bih otišao u neki klub, a te uslove mogu samo da zadovolje Emirati ili Kina. Ali, opet malterirati porodicu, vucarati se... Ako se ne ispune ti uslovi u Evropi, odmoriću se verovatno od ovakvog fudbalaa koji je pun nekih interesa - istakao je Ninković.

Jedan od najzaslužniji za prvu titulu Zvezde posle šest godina ne odbacuje mogućnost da definitivno kaže zbogom profesionalnom fudbalu.

- To je vrlo moguće ako posle šest meseci ne bude ničeg konkretnog. Nemam još 30 godina, ali nekako ovo nije fudbal koji se nekad igrao. U Zvezdi bih ostao ceo život, ali ne mogu da ostanem u srpskom fudbalu. Ne bi bilo fer prema saigračima i klubu da budem tu samo da bih bio tu. Imao sam borbu sa samim sobom, nije u redu da uzimam mesto Vukanu koji će izgarati. Njega sam samo naveo kao primer, ima mnogo momaka. Da nismo izbačeni iz Evrope, ostao bih, pokušao bih da napravimo rezultat - naglasio je Ninković.

Ninković se potom osvrnuo na svoje viđenje srpskog fudbala.

- Došlo je do zasićenja od ovakvog fudbala. Ovo nije ono što sam ja trenirao pre deset godina, i to će svako potvrditi. Nagledao sam se svačega, ali toga ima i u svetu. I kada sam dolazio, znao sam da neće biti bajno. Nadao sam se da može barem deo da se ispoštuje, da se svim igračima isplaćuje redovno barem neki deo, i to me je razočaralo. To će trajati dok se ne bude znalo šta je i koliko ko uzimao. Ali, to važi i za druge klubove. Valjda nekom odgovara da se ne zna ništa - rekao je Ninković u razgovoru sa novinarima beogradskih medija.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: