Novak rutinski za vođstvo Srbije

Nacionalni sport - Petak 06.03.2015 - 13:55

Prvi teniser planete Novak Đoković doneo je prednost Srbiji protiv Hrvatske u prvom kolu Dejvis kupa, rutinskom pobedom protiv Matea Delića – 6:3, 6:2, 6:4.

StarSport StarSport

Posle duela Novaka i Matea, kojima je ovo bio prvi međusobni susret, na teren izlaze Viktor Troicki i talentovani hrvatski tinejdžer Borna Ćorić.

Novak je u laganom ritmu, praktično sa "pola" snage, doneo prednost Srbiji, upisavši trijumf protiv 148. tenisera sveta, uz četiri brejka za sat i po vremena tenisa.

U subotu od 14 časova Nenad Zimonjić i Viktor Troicki igraće dubl protiv Franka Škugora i Marina Draganje, a u nedelju poslednjeg dana takmičenja od 13 časova sastaju se Đoković i Ćorić, a potom Troicki i Delić.

Dva sata pre početka meča mnogo ljudi već je čekalo u redu, a neki i na domišljat način pokušavaju da zarade.

Pred halom jedan stariji gospodin prodavao je maske sa Đokovićevim likom – cena zaista jeste sitnica, svega 100 dinara. Takođe, mnogo je spekulacija bilo u vezi sa prodajom karata za meč.

Ipak, tarife se znaju – ceo komplet karata, za sva tri dana, kretao se od 70 do 100 evra (5000 dinara u slobodnoj prodaji), a dnevna karta "na crno" koštala je 3000-4000 dinara (1900 na blagajnama).

Naša selekcija želi drugi trofej u Dejvisu Kupu, posle trijumfa 2010. godine kada je osvojena jedina "Salatara" u istoriji Srbije.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: