Očajni Partizan poražen u Grčkoj

Nacionalni sport - Četvrtak 02.10.2014 - 22:44

Fudbaleri Partizana poraženi su od Asterasa 2:0 (1:0), nakon očajne igre u Tripolisu, u drugom kolu Lige Evrope.

foto: StarSport foto: StarSport

Crno-beli su tokom celog meča bili nemoćni, samo jednom zapretivši rivalu koji je lako stizao do gola i često pretio Lukaču.

U tome im je pomogla i odbrana Partizana, jer je Asteras poveo golom Fernanda Usera posle greške Vladimira Volkova, a pobedu potvrdio Fakundo Para nakon nove očajne reakcije defanzivaca crno-belih.

Partizan je odigrao očajno, bezvoljno, bezidejno, u bez imalo strasti. Kao da je potpuno drugi tim bio na terenu u prvom kolu protiv Totenhema.

Asteras, sedmoplasirani tim Grčke, nije pokazao spektakularnu igru, ali je disciplinom, taktikom i organizacijom u potpunosti nadigrao (22-4 šutevi, 11-2 u okvir gola) lidera JSL propustivši šansu da kazni još nekoliko grešaka očajne odbrane tima iz Humske i slavi još ubedljivije.

Partizan posle dva kola ima jedan bod, a Asteras četiri. U drugom meču grupe Totenhem i Bešiktaš su igrali 1:1, pa imaju po dva boda.

Partizan je imao deset dana da se spremi za ovu utakmicu, jednu od ključnih u grupi, pa se očekivalo mnogo više od tima Marka Nikolića, bez obzira na odsustvo Nikole Drinčića i Petra Škuletića.

U sledećem kolu Partizan dočekuje turski Bešiktaš, 23. oktobra na stadionu u Humskoj 1

U prva dva meča drugog kola, Dinamo je savladao PSV, dok su Krasnodar i Everton podelili bodove.

U terminu od 19h Sevilja je izbegla poraz na Kantridi, a lagane pobede ostvarili Fiorentina i Napoli. U toku je još 11 mečeva.

Liga Evrope, 2. kolo:
Asteras – Partizan 2:0 (1:0)
Usero 22, Para 52

Asteras: Košicki – Panteliadis, Sankare, Ljuj, Gojan – Zisopulos, Rolje, Usero – Janiotas (Kitoko 73'), Para (Barales 52'), Maca

Partizan: Lukač – Volkov, B. Ilić, Stanković, Vulićević – Ćirković, Pantić, S. Ilić (Kojić 77'), Živković (Fofana 46'), Grbić (Ninković 63') – Lazović
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: