Oslabljena Srbija poražena od Francuske

Nacionalni sport - Subota 08.08.2015 - 08:54

Reprezentacija Srbije poražena je od Francuske 78:65 u Nansiju u okviru pripremnog turnira za Evropsko prvenstvo.

Srbija oslabljena zbog povreda. Foto: KSS Srbija oslabljena zbog povreda. Foto: KSS

Treba napomenuti da Aleksandra Đorđević nije mogao da računa na Miloša Teodosića, Dragana Milosavljevića i Zorana Ercega, koji su ostali u Beogradu zbog lakših povreda, dok je domaćin bio u punom sastavu.

Naša selekcija je tokom većeg dela meča jurila prednost rivala, da bi na sredini poslednje deonice uspela da priđe na samo tri poena zaostatka, ali ipak nije imala snage za totalni preokret.

Najefikasniji u timu vicešampiona sveta bio je Bogdan Bogdanović sa 16 poena, Miroslav Raduljica postigao je 12, a Nemanja Bjelica dodao je 10. S druge strane, aktuelne prvake Evrope do trijumfa predvodio je Toni Parker sa 16 poena, a Nikola Batum dodao je 15.

Posle duela i trijumfa nad Mađarskom u Kranjskoj Gori, koji je bio zatvorenog tipa, ovo je bio prvi zvanični pripremni susret 'Orlova'.

U subotu je za 20.30 na programu je duel sa Rusijom u Lionu.

'Orlovi' se u nedelju pred ponoć vraćaju u Beograd gde nastavljaju pripreme, a sledi turnir u Kombank areni, kada će Francuzi gostovati u Beogradu. a učestvuju i Kina, Rusija i Venecuela.

Prvenstvo Starog kontinenta na programu je od 5. do 20. septembra, a grupa naše selekcija igraće se u Berlinu – koju čine još Nemačka, Italija, Španija, Turska i Island

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: