Pantić: Lično sam odbio novi ugovor

Nacionalni sport - Sreda 04.02.2015 - 14:08

Fudbaler Partizana Danilo Pantić izjavio je za dnevni list „Sport“ da je njegova želja bila da odbije produžetak saradnje sa Partizanom.

Starsportphoto Starsportphoto

Pantić je odlučio da ne prihvati ponudu kluba za novi ugovor, pošto je veoma blizu prelaska u londonski Čelsi.

On neće odmah biti u konkurenciji tim Žoze Murinja, pošto će odmah po potpisivanju ugovora biti prosleđen holandskom Viteseu koji je Čelsijeva filijala.

- Lično nisam razgovarao ni sa kim iz kluba na tu temu, moj otac Dragutin je pričao sa direktorom Vazurom. Preneo mi je želju kluba, ali sam se zahvalio. Rekao sam da ne želim da produžim saradnju, to je moja odluka. Ničija vie – ni agenta, niti roditelja, samo moja - jasan je Pantić.

Prema pisanju ovog lista Partizan će navodno dobiti 900.000 evra na ima obeštećenja, ali fudbaler ističe da nije postojao predugovor.

- To što je rečeno svakako nije istina, ništa nisam potpisao sa Čelsijem, nikakav predugovor. Spomenuti klub je želeo da me angažuje, poslao je ponudu i sve ostalo je bilo na ljudima iz Partizana koji o tome odlučuju. Nisam znao čak ni cifru koju su ponudili za obeštećenje, nisam se ni interesovao - dodao je Pantić za „Sport“.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: