Partizan promašio dva penala, Čuka slavila sa desetoricom!

Nacionalni sport - Ponedeljak 05.10.2015 - 21:21

Kao da jedan Partizan igra u Ligi Evrope, a drugi u domaćem prvenstvu. Crno-beli su posle evropskog podviga poraženi na svom terenu od Čukaričkog sa 0:1 (0:1) u 12. kolu Superlige.

Ni dva penala ni igrač više nisu bili dovoljni Partizanu: Foto: Marko Todorović Ni dva penala ni igrač više nisu bili dovoljni Partizanu: Foto: Marko Todorović

Ni dva penala ni igrač više nisu bili dovoljni srpskom prvaku da slavi pred svojim navijačima posle velikog trijumfa nad Augzburgom (3:1).

Crno-beli su bili oslabljeni, jer su igrali bez povređenih Andrije Živkovića, Marka Jevtovića, Saše Ilića, Abubakara Umarua, Gregora Balažica i Nikole Lekovića, ali je Čuka zasluženo odnela ceo plen i to sa igračem manje.

Evro-gol Pjasentina lansirao je bodove na Banovo brdo, dok su Grbić i Babović sa penala lansirali loptu preko prečke i prokockali šansu da spreče poraz, pa prvoplasirana Crvena zvezda beži večitom rivalu 12 bodova.

Sledi dvonedeljna pauza u nacionalnom šampionatu zbog reprezentativnog termina, nakon čega Partizan gostuje Radniku u Surdulici, dok Čukarički dočekuje Jagodinu.

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: