Partizan u nadoknadi do preokreta

Nacionalni sport - Ponedeljak 11.08.2014 - 07:00

Fudbaleri Partizana upisali su pobedu na startu Jelen Superlige, pošto su tek posle preokreta savladali ekipu Voždovca – 3:1 (0:0).

Starsport Starsport

Na meču na Vračaru nije bilo previše fudbala do poslednjih petnestak minuta, da bi od tada videli čak četiri gola.

Najpre su domaći poveli u preko Tripkovića u 74. minutu, ali je samo pet minuta kasnije Stošić smestio loptu u svoju mrežu. Preokret crno-belima doneo je Volkov u drugom minutu nadoknade, da bi prva tri boda za vicešampiona potvrdio rezervista Beko Fofana.

Ekipa Marka Nikolića imala je inicijativu od samog starta meča, ali nije uspevala da savlada Supića. Najbolju priliku u prvom delu igre propustio je Petar škuletić, kada je loše šutirao sa ivice peterca, ali je se ipak najzanimljiviji detalj prvog dela desio u 12. minutu. Golman domaćih želeo je daleko da ispuca loptu, ali je pogodio Lazovića u leđa. Na njegovu sreću – lopta je završila pored stative.

Ni nastavak nije doneo ništa novo, da bi Voždovac poveo u 74. minutu, Prethodno je Supić spasao siguran autogol, a, bivši omladinac Rada, Stefan Tripković posle odbitka poslao loptu sa 'kapice' u dalji ugao Lukačevog gola. Nije Partizan prestao sa napadima, a Miodrag Stošić, pet minuta kasnije, centaršut Volkova šalje u svoju mrežu.

Totalni preokret viđen je tek u drugom minutu nadoknade. Nikola Drinčić je prevario dvojicu čuvara, produžio pâs na krilo do Miroslava Vulićeviča – koji je šalje visoko na drugu stativu, a Volkov u gol. Tačku na meč i prvi trijumf stavio je rezervista Ismael Beko Fofana, u poslednjim trenucima meča.

Iako je njihov tim slavio, navijači Partizana nisu bili zadovoljni izdanjem svog tima, pa su vređali trenera Marka Nikolića.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: