Poraz od Ruskinja, odbojkašice igraju za evropsku bronzu

Nacionalni sport - Nedelja 04.10.2015 - 02:51

Odbojkašice Srbije su se borile kao lavice, ali nisu imale snage za podvig protiv Ruskinja.

Ruskinje bile preveliki izazov; Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino Ruskinje bile preveliki izazov; Foto: Guliver/Getty Images/Valerio Pennicino

Izabranice Zorana Terzića poražene su u polufinalu Evropskog prvenstva sa 3:1 (25:23, 25:23, 21:25, 25:22), pa će za bronzu igrati protiv Turske u nedelju od 14 časova.

Ruskinje i Holanđanke boriće se za titulu tri sata kasnije.

Holanđanke su ubedljivo pobedile Tursku sa 3:0 (25:22, 25:18, 28:26) za ulazak u finale, pa će se za titulu boriti pred svojim navijačima, ali protiv Ruskinja.


Odbojkašice Srbije su već pobedile jednu domaću selekciju, Belgijanke u Antverpenu u četvrtfinalu, a sada su Ruskinje bile preveliki izazov.

Iako su Ruskinje prokockale veliku prednost u završnici kada su im samo dva poena nedostajala za pobedu, njihovo slavlje je bilo neizbežno, a Srbiji je preostalo da se okrene borbi za četvrtu medalju.

Izabranice Zorana Terzića su do sada osvojile po zlato, srebro i bronzu

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: