SP: Hokejaši pobedili Izrael

Nacionalni sport - Petak 11.04.2014 - 06:57

Hokejaška reprezentacija Srbije savladala je u Beogradu selekciju Izraela sa 10:6 (4:0, 2:3, 4:3), u drugom kolu Svetskog prvenstva Druge divizije grupe A.

Savez hokeja na ledu Srbije Savez hokeja na ledu Srbije

Srpski hokejaši donekle su se iskupili za poraz od Belgije u prvom kolu sa 8:3, a trijumfom nad Izraelom u ledenoj dvorani “Pionir” ostali su u konkurenciji za visok plasman.

Srbija u trećem kolu šampionata, čiji je domaćin, igra u subotu od 20 sati sa Estonijom.

U reprezentaciji Srbije odličnu partiju pružili su kapiten Marko Kovačević i Nemanja Vučurević, koji su postigli po tri pogotka (Kovačević tri asistencije, Vučurević dve), kao i Miloš Babić sa dva gola i asistencijom, te Dimitrije Filipović i Nemanja Janković sa po jednim golom i dva uspešna dodavanja.

Ipak, najbolji u našem timu prema odluci trenera bio je golmanArsenije Ranković koji je, uprkos šest primljenih golova, branio izuzetno dobro,naročito u momentima kada se "lomio" meč.

U ostalim mečevima drugog kola, ranije tokom dana Estonija je pobedila Australiju sa 5:1 (4:1, 1:0, 0:0), dok je Island bio bolji od Belgije sa 6:3 (2:2, 0:1, 4:0). Samo pobednik prvenstva u Beogradu izboriće plasman u viši rang, Prvu diviziju grupe B.

 

B92, TANJUG, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: