"Stotka" u košu i sukob pred SP!

Nacionalni sport - Ponedeljak 25.08.2014 - 06:13

Košarkaši Srbije poraženi su od Novog Zelanda 102:96 u generalnoj probi za Mundobasket, a obeležio ju je sukob selektora Đorđevića i Vladimira Micova.

Starsport Starsport

Selektor je u prvom poluvremenu izbacio beka sa parketa i Pionira nakon verbalnog sukoba zbog izmene, pa je pitanje da li to znači da Micov neće ići u Španiju.

Srbija je odlično odigrala prvi period, postigla 29 poena, ali su Novozelanđani serijom trojki (7/9) stekli 11 poena prednosti, koju su uspeli da sačuvaju do kraja meča.

Petorica "Orlova" su pred oko 5.000 navijača u Pioniru imala dvocifren učinak, najefikasniji je bio Nemanja Bjelica sa 17 poena (5/11 iz igre) uz 5 skokova, po 14 poena ubacili su Miroslav Raduljica (5as) i Vladimir Štimac, dok su po deset dodali najvažniji igrači tima Nenad Krstić i Miloš Teodosić (6as).

Naš tim nije imao rešenje na spoljni šut gostiju, 29 poena ubacio je Peni (5/7 tri), od čega 20 u prvom poluvremenu, a u drugom su ga zamenili Vukona sa 22 (7sk) i Vebster sa 21, uz dve ključne trojke u poslednja dva minuta.

Đorđević će verovatno tokom večeri, najkasnije u ponedeljak saopštiti koja dva igrača neće ići na Svetsko prvenstvo koje počinje za manje od šest dana u Španiji.

Srbija će igrati u veoma teškoj grupi A sa domaćinom Španijom, šampionom Evrope Francuskom, timom sa nekoliko NBA igrača Brazilom, te Iranom i Egiptom.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: