Terzić: Sedam miliona evra ili nas izbacuju

Nacionalni sport - Sreda 25.06.2014 - 16:36

Vršilac dužnosti generalnog sekretara Crvene zvezde Zvezdan Terzić rekao je da je klubu pod hitno potrebno sedam miliona evra ili preti izbacivanje iz JSL.

Zvezdan Terzić Zvezdan Terzić

- Javnost zna da imamo dug od 47 miliona evra, ali ukoliko se za mesec dana ne pronađe sedam miliona, preti nam da ne nastavimo takmičenje u Superligi, a u igri je i oduzimanje bodova, minus šest - rekao je Terzić.

Terzić je pojasnio koji su dugovi urgentni.

- Za Šišića i Bronovickog smo dužni 1,2 miliona evra, 2,4 za licencu i 1,5 miliona duga prema klubovima kako bismo mogli da registrujemo igrače. Kada dodamo na to blokadu računa od još dva miliona, funkcionisanje kluba dolazi u pitanje. Moramo da pronađemo novac", naveo je on.

Prema njegovim rečima situacija je alarmantna.

- Nestanak struje oslikava stanje u klubu, svi misle da je dug Zvezde virtualan kao kod Reala i Barselone, ali nije tako. Crvena zvezda može da dodje na korak da bude klinički mrtva. Ipak, kakvi god da su problemi, Zvezda ide na titulu - zaključio je Terzić.

TANJUG, B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: