Uživo: Srbija se oslobodila pritiska

Nacionalni sport - Subota 20.06.2015 - 06:44

Fudbaleri Srbije i Brazila igraju finale Svetskog prvenstva za igrače do 20 godina. Srbija - Brazil 0:0

Foto Getty Images Foto Getty Images

Orlići’ su uspešno prošli grupu, a potom su na putu do finala eliminisali Mađarsku u produžecima, zatim SAD na penale, pa Mali ponovo u produžecima.

Sa druge strane, Brazil je na jedanaesterce eliminisao Urugvaj i Portugal, da bi u polufinalu deklasirao Senegal sa 5:0.

Tekstualni prenos meča pratite na našem sajtu.

Srbija: Rajković, Gajić, Antonov, Zdjelar, Veljković, Babić, Šaponjić, Maksimović, Mandić, Živković, S. Milinković-Savić.
Brazil: Žean, Žoao Pedro, Lukao, Marlon, Danilo, Giljerme, Bošilija, Gabrijel, Žorž, Jaja, Žean Karlos.

34. min. Gajić šutira sa tridesetak metara, solidan pokušaj, ali golman Žean hvata loptu.

29. min. Šaponjić je lepo zadržao loptu, videli smo polukontru Srbije koja je završena prekršajem nad Gajićem iskosa sa desne strane. Živković je odabrao da šutira direktno ka golu i učinio je to neprecizno.

25. min. Žoao Pedro je pretrčao 70-80 metara, nakratko je odložio loptu do saigrača, ubrzo mu je vraćena, a njegov šut sa desetak metara po zemlji završio je pored gola.

20. min. Brazil ima blagu inicijativu, a novu šansu stvorio je Gabrijel Žezus solo prodorom po desnoj strani. Prošao je Antonova i Babića, ali je njegov šut Rajković izbacio u korner.

10. min. Prva prava šansa na utakmici, imao ju je Brazil. Posle slobodnjaka sa desne strane Veljković je izbio loptu pravo na nogu Žeana Karlosa, ali njegov udarac brani Rajković.

5. min. Milinković-Savić je primio loptu i oslobodio se čuvara na tridesetak metara od gola, ali je prejako dodao za Šaponjića u prostor.

1. min. Mandić sa leve strane ubacuje u šesnaesterac, ali Živković kasni za sekundu.

B92

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: