Zvezda dreši kesu za Stojkovića

Nacionalni sport - Nedelja 05.06.2016 - 10:19

Crveno-beli bi ove sedmice mogli da okončaju posao sa Brđanima

Zvezda spremila 300.000 evra za Stojkovića; Foto: Star sport Zvezda spremila 300.000 evra za Stojkovića; Foto: Star sport

Posle inostranih došao je red na domaća pojačanja. Nadaju se u Crvenoj zvezdi da će dobiti pozitivan odgovor od Gelora Kange i Dijega Bisesvara, ali uporedo sa tim okreću glavu i ka ovdašnjem tržištu.

Nije tajna da je na radaru crveno-belih dugo bek Čukaričkog Filip Stojković. Pričalo se o njemu u zimskom prelaznom roku, a tako je i sada.

Naredna sedmica može da donese konačan odgovor na temu hoće li crveno-beli vratiti svoje dete na Marakanu.

Najava odlaska Marka Petkovića u Fjorentinu mogla bi da ubrza stvar.

A kako saznajemo uskoro će uslediti poslednja ofanziva Crvene zvezde na reprezentativca Crne Gore i rukovodstvo Čukaričkog.

Nezvanično, srpski šampion je spremio ponudu za Stojkovića tešku 300.000 evra i određene procente... Posao otežava podatak da se prvi čovek Brđana Dragan Gale Obradović nalazi u inostranstvu, gde će ostatiti do 21.juna.

Ipak, gazda Čukaričkog je u više nego dobrim odnosnima sa pojedinim ljudima iz Crvene zvezde...

Nekadašnji omladinac Zvezde ima odličnu sezonu iza sebe, uvršten je idealni tim Superlige, pominjalo se da će karijeru nastaviti u inostranstvo.

U idealnom scnariju Stojković bi mogao da bude samo deo paketa sa Banovog brda. Zvezda želi Andriju Pavlovića, reprezentativni napadač, navodno, nema ništa protiv.

Međutim, Brđani se nadaju da će za njega da inkasiraju blizu dva miliona evra.

Mozzart sport, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: