Zvezda - Žreb u arhivi, ponovo aktuelna pojačanja

Nacionalni sport - Utorak 21.06.2016 - 09:22

Nakon žreba i saznanja da Crvenu zvezdu na startu kvalifikacija za Ligu šampiona čeka protivnik po meri, u klubu iz Ljutice Bogdana ponovo su se okrenuli prelaznom roku i angažovanju novih igrača.

U Zvezdi zadovoljni žrebom; Foto: Marko Todorović U Zvezdi zadovoljni žrebom; Foto: Marko Todorović

Fudbalski klub Crvena zvezda u ponedeljak je na žrebu za drugo kolo kvalifikacija za Ligu šampiona saznao da će za rivala imati boljeg iz dvomeča šampiona Malte i Farskih Ostrva.

Svi su na stadionu "Rajko Mitić" bili zadovoljni žrebom, ali se sportski sektor već danas okreće obavezama koje su vezane za prelazni rok i angažovanje pojačanja.

Nakon angažovanja Stefana Miloševića, Tomasa Fibela i Adama Mičela usledilo je zatišje ali se nova pojačanja očekuju vrlo brzo i dva imena su u tom smislu prioritet.

Priča vezana za angažovanja Gelora Kange je aktuelna već neko vreme pa se očekuje da reprezentativac Gabona konačno stigne u Beograd na završne pregovore i potpisivanje ugovora.

Ruski mediji su prethodnih dana pisali da Gelor Kanga sigurno napušta Rostov jer je Crvena zvezda spremna da mu ponudi godišnju zaradu od 500.000 dolara!?

Pored Gelora Kange očekuje se dolazak i bivšeg kapitena Vojvodine Marka Poletanovića (23) koji će iz Genta stići na jednogodišnju pozajmicu, a Zvezda će posle godinu dana imati mogućnost da otkupi njegov ugovor.

Ostala imena među kojima su Dijego Bisesvar i Džon Ruiz za sada su na čekanju ali se nije odustalo ni od njih dvojice.

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: