Zenga: Sačuvali smo obraz

Svetski sport - Petak 07.08.2015 - 10:10

Trener Sampdorije Valter Zenga rekao je da je njegova ekipa sačuvala obraz pobedom nad Vojvodinom u revanšu trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evrope.

U ukupnom rezultatu Vojvodina sa 4:2 eliminisala  Sampdoriju. Foto: republicca.it U ukupnom rezultatu Vojvodina sa 4:2 eliminisala Sampdoriju. Foto: republicca.it

Novosađani su ukupnim rezultatom 4:2 eliminisali italijanski klub i plasirali se u baraž. U prvom meču, u Torinu, slavili su sa 4:0, dok je Sampdorija uzvratila sa 2:0 u Novom Sadu.

- Sačuvali smo obraz u Novom Sadu, odigrali smo dobro i pokazali svoje pravo lice. Pokazali smo da smo dobar tim. Na neki način smo Vojvodini dopustili u Torinu da nas zaduži, jer je 4:0 zaista ogromna prednost - rekao je Zenga.

Zenga je naveo da je zadovoljan igrom svog tima u revanšu.

- Svaki igrač je doprineo da utakmica ovako prođe. Zadovoljan sam i nastavićemo da igramo najbolje što možemo - istakao je Zenga.

Italijanski stručnjak je u sezoni 2005/06 radio u Srbiji kao trener Crvene zvezde. Novinare je zanimalo da li ima nameru da se jednom vrati u srpski fudbal.

-Bio sam u Zvezdi i bilo mi je odlično. To je moj klub - naveo je Zenga.

Tokom karijere, Zenga je, između ostalih, trenirao i rumunsku Steauu, koja je u sredu eliminisana u kvalifikacijama za Ligu šampiona od Partizana.

- Navijao sam za Steauu, bio sam tamo trener, a i navijam za Partizanovog večitog rivala - dodao je Zenga.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: