Džerard preuzeo podmladak Liverpula

Svetski sport - Petak 28.04.2017 - 07:20

Stivi Dži je predstavljen kao novi trener U18 tima 'Redsa'.

Džerar 17 godina branio boje Liverpula FOTO: Twitter/FC Liverpool Džerar 17 godina branio boje Liverpula FOTO: Twitter/FC Liverpool

Od danas kreće nova Džerardova epizoda u klubu u kom je ostavio neizbrisiv trag kao igrač.

Podatak da je 17 godina branio boje Liverpula i za to vreme osvojo deset trofeja, da je odigrao preko 700 zvaničnih utamica i postigao 186 golova, dovoljno govori.

Svoje poslednje dane kao aktvan fudbaler proveo je "preko bare", u MLS nastupajući za Los Anđeles Galaksi, a nedugo pošto je okačio kopačke o klin u svojoj 36. godini, odlučio je da se vrati da 'Enfild Roud' i da se upusti u novu avanturu.

"Sećam se dana dok sam ja bio pitomac ove akademije. Kroz razgovore sa ljudima iz kluba procenili smo da je vreme da počenem da radim kao trener.

Na meni je sada da ovim momcima prenesem svoja znanja sa željm da što više njih jednoga dana zaigra za prvi tim." izjavio je Džerard na "inauguraciji".

sportske.net, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: