Kraj Mundijala za Nejmara!

Svetski sport - Subota 05.07.2014 - 09:11

Najbolji igrač Brazila Nejmar napustio je četvrtfinalni duel protiv Kolumbije u finišu zbog frakture pršljena i propustiće ostatak turnira!

BETA/AP BETA/AP

Nejmara je povredio Zuniga udarcem kolenom u leđa u finišu utakmice.

Brazil je u četvrtfinalu savladao Kolumbiju sa 2:1, ali će protiv Nemačke igrati bez Nejmara i kapitena Tijaga Silve. Nejmar meč i ceo turnir propušta zbog teške povrede, dok Silva neće igrati protiv Nemaca jer je dobio drugi žuti karton.

Luis Felipe Skolari imaće mnogo problema, posebno kada se u obzir uzme da je Nejmar ubedljivo najbolji igrač ovog tima, a sa 53 odigrane utakmice jedan je od najiskusnijih. Na ovom turniru Nejmar je postigao četiri gola na pet mečeva.

- Mislim da Nejmar neće moći da igra protiv Nemačke. Otišao je na kliniku na stadionu. Dobio je udarac kolenom u leđa i plakao je od bolova - rekao je selektor Luis Felipe Skolari nakon utakmice.

Rival Selesau u borbi za novo finale biće selekcija Nemačke koja je sa 1:0 pobedila Francusku.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: