Mančini: Biti selektor velika čast

Svetski sport - Utorak 08.07.2014 - 14:27

Italijanski stručnjak Roberto Mančini rekao je da bi bio veoma ponosan ako bi bio izabran za novog selektora reprezentacije Italije.

BETA/AP BETA/AP

Mančini je na kraju sezone napustio Galatasaraj, a dosadašnji selektor Italije Čezare Prandeli podneo je ostavku posle neuspeha ekipe na Svetskom prvenstvu u Brazilu i eliminacije u grupnoj fazi. Prandeli je u ponedeljak imenovan za trenera Galatasaraja.

- Posao italijanskog selektora bi za mene bila velika čast. Niko me nije zvao, ali bio bih ponosan. Fudbalskom savezu Italije potreban je ozbiljan i kompetentan čovek - rekao je Mančini za „Korijere delo Sport“.

Mančini je odbacio tvrdnje medija da je reprezentacija u Brazilu doživela neuspeh zbog toga što su igrači u ekipi bili suviše stari.

- Reprezentacija je bila suviše stara? Godine tu nisu važne. Volim Balotelija, ali on mora da odraste. Sa Veratijem i Imobileom, ekipa može da se obnovi - istakao je Mančini.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: