Nojer: Madrid budi lepe uspomene

Svetski sport - Subota 12.04.2014 - 09:42

Golman Bajerna Manuel Nojer izjavio je da ga raduje što će Bavarci u polufinalu Lige šampiona igrati sa Real Madridom i da jedva čeka utakmicu u Madridu.

BETA/AP BETA/AP

- Imam mnoge pozitivne uspomene kada pomislim na Santjago Bernabeu, bilo je sjajno pobediti u pre dve godine tamo na penale - seća se Nojer.

Ova dva rivala igrala su polufinale Lige šampiona i 2012. godine, kada su oba tima na svom terenu pobedila rezultatom 2:1, ali je Bajern pobedio posle odbrana Nojera u penal seriji koja se završila rezultatom 3:1 za Bavarce.

Nojer se osvrnuo i na činjenicu da se prve utakmice polufinala Lige šampiona igraju u Madridu, dok Bajern gostuje Realu Atletiko Madrid dočekuje Čelsi.

- Zanima me kakva će biti atmosfera u Madridu jer će i Real i Atletiko prve utakmice polufinala igrati u kod kuće. Navijači sva četiri kluba koja su u polufinalu biće u utorak i sredu u gradu, sigurno će to biti jedna velika žurka - rekao je Nojer.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: