Novicki: Za mene je ovo kraj

Svetski sport - Petak 11.09.2015 - 10:05

Denis Šreder promašio je treće slobodno bacanje vredno produžetka, u velikoj borbi sa Špancima, i tako označio kraj takmičenja za Nemačke na Evrobasketu.

Kraj takmičenja za reprezentaciju Nemačke. Foto: Gettyimages Kraj takmičenja za reprezentaciju Nemačke. Foto: Gettyimages

Ipak, osim debakla jednog od domaćina – njegovo promašeno bacanje možda znači i kraj za još jednog čoveka – legendarnog Dirka Novickog.

Živa legenda evropske košarke, i jedan od najboljih košarkaša u istoriji Starog kontinenta, odigrala je poslednji meč u dresu nacionalnog tima, da bi na kraju meča emocije, pojačane ovacijama publike, učinile svoje.

Veliki 'Dirkenštajn' je zaplakao.

“Zahvalan sam publici. Znam da nisam imao sjajan turnir kao što su svi očekivali i kao što sam ja sam očekivao. Zahvalan sam im zbog podrške koju su mi pružili skandirajući moje ime, to mi zaista mnogo znači. Bilo je zaista emotivno. Fantastičan trenutak u mojoj karijeri, nikada ga neću zaboraviti“, rekao je Novicki.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: