Suares: Bio mi je potreban psiholog

Svetski sport - Petak 14.11.2014 - 13:23

Luis Suares otkrio je da je nakon ujedanja Đorđa Kjelinija i suspnezije FIFA potražio pomoć psihologa.

Foto: Beta / AP Foto: Beta / AP

Urugvajac nije smeo da igra četiri meseca, a u međuvremenu je prešao iz Liverpula u Barselonu za 81,25 miliona evra.

-  Posle suspenzije bilo mi je stvarno teško i trebala mi je pomoć psihologa. Klub mi je takođe tu pomogao - rekao je Suares koga su kritikovali za težinu kada je došao.

- Nikad nisam imao previše kilograma. Klupski lekar mi je rekao da sam jedan od šest igrača u Barseloni s niskim postotkom masti - kazao je on.

Iako je prošle sezone bio dominantan u Premijer ligi, prvi strelac i asistent jedne od najboljih liga na svetu, nije nominovan za igrača godine u izboru FIFA.

-  Siguran sam da nisam nominovan zbog onoga što sam uradio na Svetskom prvenstvu. Ali u tom slučaju, trebali su da uklone i ostale koji nisu uradili ništa u Brazilu. To boli, jer sam imao sjajnu sezonu u Liverpulu. Ali, u životu uvek postoji još jedna šansa. Moja će doći. Nisam zabrinut. Ako ne budem postizao golove, a mi budemo pobeđivali, biću jednako srećan. Zaista želim da proslavim gol u dresu kluba o kojem sam uvek sanjao - rekao je Suares.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Svetski sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: