Haos u zgradi mornarice

Svetske vesti - Četvrtak 02.07.2015 - 15:34

Američka policija istražuje dojavu da se u zgradi američke mornarice u Vašingtonu nalazi naoružani napadač, prenose svetski mediji.

foto: hmdb.org foto: hmdb.org
Prema navodima lokalnih medija, policija traga za dvojicom napadača, a spekuliše se i da je u okršaju stradala jedna osoba, pretpostavlja se jedan od napadača. Ipak, policija i dalje ne potvrđuje ovakve navode, a osoba koja je pozvala policiju je na ispitivanjima.
 
Američka mornarica je objavila da je zgrada koja je u septembru 2013. bila meta napada u kom je stradalo 13 osoba pod blokadom. 
 
Iz policije je saopšteno da se radi na obradi podataka koje je dostavio jedan od zaposlenih u mornarici koji je uključio alarm za opasnost. 
 
Ispred i oko zgrade se nalaze jake policijske snage, ceo kvart je blokiran, međutim za sada nema potvrda da je zaista došlo do oružanog napada.
B 92

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: