Ovog leta se nose helanke

Zivot i stil - Utorak 01.07.2014 - 09:49

U većini kolekcija ovog leta mogu se videti i odevne kombinacije za svaki dan. Među njima su vrlo dominantne helanke koje su inspirisale mnoge dizajnere.

novosti/ …lovemegan/flickr.com novosti/ …lovemegan/flickr.com

Stoga je i izbor ogroman, od klasičnih i jednostavnih, do upadljivih i vrlo atraktivnih modela. S obzirom na to koliko su udobne i prijatne za nošenje nije ni čudo što ih dame toliko vole. Pojedini modeli mogu se, osim u ležernim prilikama, nositi i uz elegantnu i glamuroznu odeću, posebno oni dizajnirani od svetlucavih i metalik materijala.

Izdvajaju se helanke u jednoj boji koje su i najpopularnije zbog lakoće kombinovanja. Možete ih nositi uz gotovo sve aktuelne dezene, boje i printove.

Nezaobilazni su i modeli prošarani raznim motivima od geometrijskih i cvetnih do voćnih i mornarskih... A stilisti za ovo leto predlažu i kombinovanje različitih dezena, stoga se slobodno poigrajte i šarama i bojama. Letnje helanke možete nositi i uz ravnu obuću i platforme i potpetice, a lepo stoje i uz veoma moderne sandale sa kaišićima.
 

NOVOSTI.RS, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: