U Kninu vašar HDZ, Tuđman, zvižduci i haos

Svetske vesti - Sreda 05.08.2015 - 14:18

Uz naslov “HDZ-ov vašar“, hrvatski portal Index prenosi da je organizacija proslave godišnjice “Oluje“ u Kninu haotična.

U Kninu otkriven spomenik Franji Tuđmanu. Foto: screenshot/HRT U Kninu otkriven spomenik Franji Tuđmanu. Foto: screenshot/HRT

Prema navodima portala, posle podizanja zastave na kninskoj tvrđavi i kada je hrvatski državni vrh krenuo da silazi, na nižem platou je zbog haotične organizacije bilo dopušteno okupljenima da navale na političare.

“Sve izgleda kao vašar. Zviždi se svima koji nisu iz HDZ, osim Milana Bandića, gradonačelnika Zagreba. On i predsednik HDZ Tomislav Karamarko su dobili veliki aplauz, a najobožavanija je predsednica Hrvatske Kolinda Grabar Kitarović. Svi su pohrlili prema njoj i hteli da je dodirnu. Svi osim njih su brutalno izviždani i izvređani. U celom tom haosu na veterane niko ne obraća pažnju“, navodi Index.

Prethodno je otkriven spomenik spomenik prvom hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, a njegov sin Miroslav i predsednica Hrvatske su pustili bele golubove ispred spomenika.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: