Uhapšen "Albanac sa dronom"

Svetske vesti - Sreda 07.10.2015 - 11:27

Albanska policija uhapsila je u sredu ujutro četiri osobe, među kojima se nalazio i Ismael Morina, Albanac koji je bio u središtu skandala sa dronom na utakmici između Srbije i Albanije u Beogradu.

Pronađen pištolj bez dozvole i 30 karata za utakmicu; Foto: YouTube screenshot Pronađen pištolj bez dozvole i 30 karata za utakmicu; Foto: YouTube screenshot

Policija je zaustavila Morinin džip "rendž rover", i prilikom pretresa kod njega pronašla pištolj za koji nije imao dozvolu.
 
Takođe, kod njega je pronađeno 30 karata za sutrašnji meč između Albanije i Srbije.
 
Ismail, koji je poznatiji pod nadimkom "Balista Morina", nalazi se na ispitivanju u policijskoj stanici u Tirani.
 
Ismail Morina je posle utakmice Srbija-Albanija u Beogradu, na kojoj je pustio dron sa zastavom terorističke "velike Albanije", u svojoj zemlji dočekan kao heroj.
 
Čak su se i reprezentativci Albanije fotografisali s njim, i tako podržali njegov ekstremistički potez, umesto da se bave samo sportom.

Za utakmicu u Elbasanu koja se igra u četvrtak, najavio je "da ima novo iznenađenje", i da će "sigurno biti na stadionu", iako je FS Albanije u saradnji s policijom izdao zabranu prisustva.

Čak je i pokazao ulaznicu sa svojim imenom.
 
Pritom, Morina je provocirao premijera Srbije Aleksandra Vučića, rekavši da je za njega spremio naočare, aludirajući na incident u Srebrenici kada je premijer napadnut.
 
 
 
 

Blic, OK Radio

Vrati se na kategoriju Svetske vesti

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: