Bijonse ima najviše Gremi nominacija

Zabava - Sreda 07.12.2016 - 08:18

Objavljene su nominacije za najprestižniju muzičku nagradu Gremi, a nominovane u najvažnije četiri kategorije objavila je Megan Trejnor u emisiji "This Morning".

Bijonse nominovana u šest kategorija; FOTO: EPA Bijonse nominovana u šest kategorija; FOTO: EPA

Listu nominovanih predvodi Queen Bey sa devet nominacija među kojima su i za album godine ("Lemonade"), pesmu godine ("Formation") i spot godine ("Formation"). U istim kategorijama nominovana je i Adele za album "25" i mega hit "Hello".

Dve dive će se još "sukobiti" i u kategoriji Najbolje pop izvođenje kojoj su još Justin Bieber ("Love Yourself"), Ariana Grande ("Dangerous Woman"), Kelly Clarkson ("Piece By Piece" - verzija sa takmičenja American Idol).

U kategoriji za Najbolji pop album, Justin Bieber i njegov "Purpose" će se takmičiti sa ženskim pop snagama, a to su Adele ("25"), Ariana Grande ("Dangerous Woman"), Demi Lovato ("Confiedent") i Sia ("This Is Acting").

Rihanna i njen album "Anti" nisu baš slavno prošli. A u glavnim kategorijama se takmiče "tek" u onoj za Spot godine za pesmu "Work" sa Drakeom.

Zato ima nominacije za Najbolju R&B pesmu ("Kiss It Better") i Najbolje R&B izvođenje ("Needed Me").

Zloglasna pesma Kanyea West "Famous" sa Rihannom, koja je podigla mnogo prašine ove godine jer blati Taylor Swift, nominovana je za Najbolju rep pesmu. U istoj kategoriji je i Drakeov mega hit "Hotline Bling".

Dodela će se održati 12. februara u Staples Centru u Los Anđelesu.
 

Danas, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: