Da li ste na dobrom putu u svojoj karijeri?

Zabava - Sreda 26.03.2014 - 21:36

Da li ste se ikada zapitali koji su to znakovi da ste u nečemu uspeli ili da je vaša karijera na pravom putu?

ambro/freedigitalphotos.net ambro/freedigitalphotos.net

1. Gugl

Priznajte, sigurno ste barem jednom u životu ukucali svoje ime u Guglu, iako znamo da se radi o više puta. Prvo što će vam "iskočiti" su vaši profili na društvenim mrežama.

Onda kada krenu da se pojavljuju i rugi rezultati, znak je da ste na dobrom putu.

2. LinkedIn zahtevi

Ako se prisetite svojih poslovnih početaka, vi ste bili ti koji ste širili mrežu poznanstava pa tako i preko LinkedIna. Danas drugi gledaju vaš profil i šalju zahteve, što je takođe jedan od znakova da se krećete prema napred.

Ne umanjujemo ni važnost popularnosti na ostalim društvenim mrežama, ako je priroda vašeg posla takva da se prezentujete pomoću njih.

Dobar glas daleko se čuje.

3. Javne prezentacije

Poziv da održite bilo kakav oblik javnog nastupa znak je da vaš nadređeni ceni vaše mišljenje i veruje u vas da zadatak možete profesionalno da obavite, a to je veliki kompliment.

4. Događaji

Svako zanimanje ima i neka svoja društvena događaji, a ako za svako na vašu adresu stižu pozivnice, to je jasan znak da se za vas zna. Odlična je stvar što se na takvim događajima itekako može proširiti mreža kontakata, bez kojih se danas jednostavno ne može.

5. Vaše mišljenje je važno

Svačije mišljenje je važno. No, svakom stepenicom više, vaše mišljenje postaje sve važnije i važnije i to ne samo onima ispod vas, već i onima iznad. Time vam prećutno daju kompliment da veruju u vas, zbog vašeg rada i iskustva, a to nije mala stvar.

Takođe, sve veći autoritet i vlasti znak su da ste na itekako dobrom putu.

INDEX, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: