I Čedomir Jovanović u "ledenom izazovu"

Zabava - Četvrtak 21.08.2014 - 14:19

Posle tenisera Novaka Đokovića i Ane Ivanović, jedan srpski političar je prihvatio "ledeni izazov" - lider LDP Čedomir Jovanović polio se kofom punom ledene vode ispred sedišta svoje stranke u humanitarnoj akciji.

Ilustracija Ilustracija

Jovanović je prihvatio izazov folk-pevača Nikole Rokvića, a izazvao je Nemanju Vidića, atletičarku Ivanu Španović i Jelenu Karleušu.

- Naći ćemo način da pomognemo, pre svega kao izraz naše solidarnosti. Podržaćemo u ovom slučaju Svratište u Beogradu. Nadam se da će se taj lanac solidarnosti produžiti bez obzira na temperaturu vode - rekao je Jovanović.

Iako je Rokvić "prozvao" njega, Borisa Tadića, Ivicu Dačića, Dragana Markovića Palmu, Jovanović se nije odlučio zap političare.

- Mislim da je manje važno pitanje profesije i da je bitna poruka koja se šalje. MIslim da su to dovoljno poznati ljudi. U svakom slučaju ovi ljudi su lepi kada su mokri to mi je između ostalog bilo važno - rekao je Jovanović.

Akcija polivanja kofama vode i leda je način da se pomogne u borbi protiv ALS - amiotrofične lateralne skleroze, poznatije kao Lu Gerigova bolest - teškog oboljenja koje uzrokuje smrt.

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: