Jazavac ušetao u Poresku upravu

Zabava - Utorak 17.02.2015 - 15:37

U filijali Poreske uprave na gradskom šetalištu u Čačku krajem protekle sedmice ušetao je jazavac, pa su poreznici bili primorani da pozovu lovce u pomoć.

Foto: sure2talk / Flickr.com Foto: sure2talk / Flickr.com

Radnici Filijale spazili su ga u podrumu, gde su sišli po neke predmete a upravnik Lovišta „Čačak”, Bratislav Bojović, uputio je u bivšu zgradu SDK na korzou patrolu lovaca - veterinara u kojoj su bili Duško Marinović i Miloš Bjelica, sa zadatkom da oteraju jazavca iz poreske kuće.

- Zverku smo uočili na malom podrumskom prozoru na bočnoj strani zgrade koja gleda ka apoteci. Kad sam uperio lampu u njega i dodirnuo ga prstom skočio je sa prozora i pobegao - priča za Tanjug Duško Marinović.

Lovci procenjuju, međutim, da je nezvani poreski gost i dalje negde u blizini, ali niko ne može sa sigurnošću da potvrdi odakle se divlja životinja stvorila i odomaćila u centru grada.

B92, TANJUG, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: