Kada muškarci iskuse bol porođaja

Zabava - Četvrtak 06.11.2014 - 11:09

Većina muškaraca zahvalna je na činjenici da nikada neće iskusiti bol rođenja deteta, piše "Telegraph".

Foto: Image courtesy of David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net Foto: Image courtesy of David Castillo Dominici at FreeDigitalPhotos.net

Međutim, muškarci u Kini dobrovoljno su se prijavili za "simulator porođaja“ kako bi bolje razumeli kroz šta njihove partnerke prolaze tokom porođaja.

Mašina šalje serije električnih šokova koji simuliraju kontrakcije do stomaka dobrovoljaca.

- Moja žena očekuje bebu za tri meseca, i posvađali smo se jer sam joj rekao da porođaj uopšte nije toliko bolan. Kada je saznala za ovaj projekat, rekla mi je da se prijavim i sam otkrijem kako porođaj zapravo izgleda - izjavio je Guang Liao, dvadesetdevetogodišnji budući otac.

- Moram da priznam da sam bio pomalo znatiželjan, a ono što sam tom prilikom iskusio u potpunosti je promenilo moje mišljenje. Celo iskustvo je bilo izuzetno bolno, a ja sam na mašinu bio priključen svega nekoliko minuta. Da je sve trajalo satima, poput pravog porođaja, mislim da to ne bih mogao da izdržim - dodao je Liao.

Međutim, ovo nije prvi put da je korišćena ovakva mašina. U ovom iskustvu učestvovali su i muškarci iz SAD i Australije.
 

TELEGRAPH, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: