Kada žene najčešće doživljavaju orgazam

Zabava - Nedelja 12.07.2015 - 10:01

Dok masturbacijom 40 odsto žena redovno doživljava orgazam, tek 15 njih ga dožive u seksu sa partnerom.

Žene glume orgazam. Foto: Thinkstock Žene glume orgazam. Foto: Thinkstock

Nije tajna da žene glume orgazme, kao ni činjenica da ako muškarci odglume one mogu to lako otkriti. Oko 63 odsto žena je barem jednom odglumilo orgazam, a oko 15 odsto njih to čini redovno, pokazala je velika studija britanskog Kosmopolitana na uzorku od 2300 žena.

Oko 28 odsto njih to čini da ne bi poljuljale ego partnera i da bi se on bolje osećao, dok 27 odsto njih time želi da završi seks što pre, jer su svesne da ih on neće dovesti do seksualnog vrhunca, piše Dejlimejl.

Oko 96 odsto žena je doživelo orgazam barem jednom u životu, a sa partnerom ga najčešće doživljavaju tokom oralnog seksa i ručne stimulacije klitorisa.

Iako 78 odsto žena veruje kako je njihovim partnerima stalo da one dožive orgazam, čak 72 odsto njih je imalo partnera koji je prekinuo seks nakon što je on doživeo vrhunac.

B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: