Nepoželjni tipovi muškaraca

Zabava - Petak 25.09.2015 - 11:06

Svaka žena ima određeni tip muškarca, bez obzira na to da li je reč o fizičkim karakteristikama, obrazovanju, hobiju... Sasvim je moguće da, tragajući za takvim tipom, stalno padate na iste fore, a potom ubrzo završite razočarani.

O ukusima ipak ne treba raspravljati. Foto: FB O ukusima ipak ne treba raspravljati. Foto: FB
Bilo da imate sklonosti prema snažnim tipovima koji ne izlaze iz teretane, umetnicima bez posla koji još pronalaze sebe ili iskusnim starijim muškarcima - izgleda da vam to jednostavno više ne odgovara. Psiholozi savetuju da pronađete muškarca koji ima osobine za kojima žudite.
 
Mišićavi mangup
 
Ko je on: seksi mačo tip spreman i da se pobije zbog vas. 
 
Zašto vam se dopada: osim što lepo izgleda, pored njega se osećate sigurno. Njegovo impulsivno ponašanje može da bude uzbudljivo, naročito kada on poželi da vas ima bez obzira na to gde se nalazite.
Loš izbor: nije podoban za duge veze. Mangupluk iz mlađih dana kasnije retko vodi ka mirnoj luci.
Koga da odaberete umesto njega: muškarca koji radi neki uzbudljiv posao ili ima takav hobi - recimo vatrogasac ili bolničar u Hitnoj pomoći. 
 
Nezaposleni slobodni duh
 
Ko je on: pošto "ne robuje nikom", može cele noći da razgovara s vama o svemu i svačemu.
Zašto vam se dopada: uvek je raspoložen za odlazak na koncerte, festivale, izložbe ili da vam pomogne da se preselite. Zabavljanje sa nekim ko je uvek dostupan za sve one stvari koje vi volite da radite može da bude osvežavajuće.
Loš izbor: on je čovek od ideja, ali nigde nema akcije, a ni para. Mnoge žene misle da je ovakav tip romantičan, sve dok ne požele da podignu zajednički kredit.
Koga da odaberete umesto njega: nekog ko radi na polju umetnosti poput kreativnog ili art direktora u nekoj agenciji. 
 
Uspešan stariji muškarac
 
Ko je on: iskusni lisac sa savršeno uređenim životom - a spreman je da nađe mesta i za vas.
Zašto vam se dopada: ambiciozan je i brine se o vama. Osim toga ima i kuću, vikendicu, auto...
Loš izbor: žene su spremne da se odreknu kontrole u zamenu za vezu sa muškarcem koji deluje kao da drži sve konce u rukama. Pre ili kasnije pretvoriće vas u "svoj projekat" i počeće da zvuči kao vaš tata.
Koga da odaberete umesto njega: muškarca koji ima jasne ciljeve u životu, s kojim možete da izgradite zajedničku budućnost. Recimo, advokata koji je na putu da postane partner u firmi ili muškarca koji pokreće sopstveni posao. 
Informer, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: