Ona je najpopularnija manekenka za 2014.

Zabava - Petak 12.12.2014 - 12:51

Model Kendal Džener proglašena je napopularnijom manekenkom za 2014. godinu od strane društvene mreže Tumblr. Devetnaestogodišnja Kendal je tako ostavila iza sebe jaku konkurenciju uspešnih modela kao što su Kara Delevinj, Karli Klos i Miranda Ker.

BETA/AP BETA/AP

Ova društvena mreža slična Instagramu kaže kako Kendal nije imala konkurenciju budući da njeni obožavaoci ne prestaju da postavljaju njene fotografije na Tumblr.

Na drugom mestu je popularna manekenka i njena drugarica Kara Delevinj, dok je na trećem mestu omiljena anđelica Kendis Svonpul.

Na listi su se našle i manekenke Miranda Ker, Kejt Mos, Aleksa Čung, Naomi Kembel, Rouzi Hantington Vajtli i Dita Von Tiz.

Iako joj se san nije ostvario te ove godine nije prošetala pistom Viktorijas sikreta, Kendal je sigurno ovo priznanje jako važno.

SUPER ŽENA, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Zabava

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: