Šćepović odbio Seltik zbog Hetafea

Nacionalni sport - Ponedeljak 01.09.2014 - 13:20

Srpski fudbaler Stefan Šćepović odbio je transfer u Seltik i mogao bi da pređe u Hetafe poslednjeg dana letnjeg prelaznog roka.

Starsportphoto Starsportphoto

24-godišnji Šćepović je dogovorio četvorogodišnji ugovor sa šampionima Škotske, koji su mu sredili radnu dozvolu, a on je čak u Madridu prošao lekarske preglede.

Međutim, Seltik je u nedelju dobio informaciju da je Šćepović odlučio da odbije prelazak u Seltik pošto je u poslednjem trenutku stigla ponuda Hetafea.

Iz Seltika su poručili da su besni zbog Šćepovićevog poteza, pošto se prelazni rok rok završava u ponoć, pa su mogućnosti za zamenu ograničene.

Šćepović je prošlog leta potpisao trogodišnji ugovor sa Sportingom iz Hihona i tokom prošle sezone postigao je 22 gola.

Transfer iz Sportinga u Seltik trebalo je da bude vredan 2,2 miliona funti, ali mediji prenose da ga je Šćepović odbio zbog ponude Hetafea. Za usluge srpskog reprezentativca zainteresovan je navodno i PSV Ajndhoven.

Tokom karijere igrao je za OFK Beograd, Briž, Hapoel Akru i Partizan, a bio je na pozajmicama, između ostalog, u Sampdoriji i Kortrejku.
 

B92, OK RADIO

Vrati se na kategoriju Nacionalni sport

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: