Anastasija je 5. žena Lotara Mateusa: Izgleda kao boginja, sa njom je dogurao čak do 7. godine braka

Zivot i stil - Sreda 19.05.2021 - 11:46

Lotar Mateus iza sebe ima pet brakova...

Venčali su se 2014. u Budimpešti Venčali su se 2014. u Budimpešti
Bezbroj puta su se nemački mediji kladili koliko će Lotar Mateus (60) izdržati u aktuelnom, petom braku, sa Ruskinjom Anastasijom Klimko (32).
 
Za sada je stigao "čak" do sedme godine, što je za legendarnog fudbalera i ljubitelja lepih žena čitava večnost.
 
No, možda mu se i ostvari želja koju je izrekao na venčanju - da zgodna Anastasija, sa kojom ima sina, bude njegova poslednja supruga. Milan je četvrto dete proslavljenog nemačkog sportiste, čiji se buran privatni život nekada pratio pomnije nego njegove bravure u kopačkama.
 
Sa prvom ženom Silvijom, kojom se oženio ranih osamdesetih, ima ćerke Violu i Alisu, dok mu je švajcarska voditeljka Lolita Moreno rodila sina Lorisa.
 
Pre nego što je upoznao Anastasiju bio je u braku sa ukrajinskim modelom Lilijanom Čudinovom, a skoro četiri godine trajala je ljubav sa Marijanom Kostić, kojoj se prezime Mateus toliko dopalo da ga je zadržala i posle razvoda.
 
Legendarni nemački fudbaler i dve i po decenije mlađa Anastasija venčali su se 2014. u Budimpešti, gradu koji ga je osvojio dok je bio trener mađarske reprezentacije. U međuvremenu, nova baza poznatog para postao je Minhen.
 
Podsetimo, legendarni fudbaler, Lotar Mateus, već dugo radi kao stručni televizijski konsultant.
 
Nekadašnji trener Partizana odavno je "digao ruke" od ovakve vrste angažmana, dobro se snalazi i pred kamerama i u televizijskim vodama.
 
Iz nedelje u nedelju, komentariše bundesligaška dešavanja, ali i druge aktuelnosti u svetu fudbala.
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: