Antonio Banderas prodaje svoju vilu u kojoj nema privatnosti

Zivot i stil - Subota 24.07.2021 - 12:51

Antonio Banderas prodaje svoju staklenu vilu nadomak Londona za 2,95 miliona funti. Obližnje selo Kobham u Sariju vrvi od poznatih suseda, uključujući britansku tenisku zvezdu Endija Mareja i bivšeg igrača Čelsija Džona Terija.

FOTO: EPA-EFE FOTO: EPA-EFE
Banderas je ovo neobično montažno imanje kupio 2015. godine, sa devojkom Nikol Kimpel, ubrzo nakon što se razveo od Melani Grifit.
 
S obzirom na to da je čitava kuća izgrađena od stakla i drveta, svi se pitaju gde je tu privatnost.
 
Iako je prethodnih godina isticao koliko voli ovu kuću i to da je uživao u Velikoj Britaniji, ipak nije provodio toliko vremena na engleskom selu koliko se nadao da hoće. Sada želi da se preseli u rodnu Španiju, gde je kupio i sagradio pozorište u Malagi.
 
Ovo neobično imanje 2005. godine je dizajnirala nemačka arhitektonska firma „Huf Hauf“, koja se specijalizovala za montažne kuće u kojima preovladavaju drvo i staklo na ekološki prihvatljiv način. Minimalistički stil nudi otvoreni koncept, preplavljen svetlošću zahvaljujući prozorima od poda do plafona.
 
Banderasova kuća sastoji se od tri sprata, a agenti za prodaju nekretnina opisuju je kao „savršenu kuću za zabavu“. U prizemlju se nalazi ogroman dnevni boravak plana sa zasebnim prostorijama, uključujući trpezariju, dnevnu sobu, kuhinju i prostor za rad i igru, kao i garderobu.
 
Na spratu je glavna spavaća soba sa garderoberom od skoro 13 kvadratnih metara i sopstvenim kupatilom. Dve dvokrevetne sobe nalaze se na drugoj strani istog sprata, a između njih je zajedničko kupatilo. Svaka soba na prvom spratu ima sopstveni balkon koji donosi puno sunčeve svetlosti. Iznad prvog sprata je i potkrovlje koji se može koristiti kao dodatna radna soba.
 
Zabava započinje u prizemlju i uključuje „medijsku sobu“ koju su Banderas i Kimpel koristili kao zatvoreni bioskop.
 
Na istom spratu, ljubitelji fitnesa naći će teretanu i saunu, kao i dve dodatne spavaće sobe za goste, tuš kabinu i pomoćne prostorije. Dnevna soba se otvara ka dvorištu za obedovanje na suncu. Svi podovi su opremljeni grejanjem, kako bi boravak zimi bio što ugodniji.
Nova.rs, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: