Bivši predsednik u kožnim pantalonama: "Oblačiću ih za suprugu"

Zivot i stil - Ponedeljak 30.09.2019 - 14:49

Bivši američki predsednik Barak Obama u nedelju je, za vreme boravka u Minhenu, u šali rekao kako je obukao "lederhozne", tradicionalne bavarske kožne pantalone i zaključio da mu "jako dobro stoje" pa će ih oblačiti posebno za svoju suprugu Mišel.

Dobio tradicionalne nemačke kožne pantalone FOTO: EPA Dobio tradicionalne nemačke kožne pantalone FOTO: EPA
"Na poklon sam dobio tradicionalne nemačke kožne pantalone i u svojoj hotelskoj sobi sam ih isprobao. Moram da vam kažem da u njima izgledam prilično dobro i mislim da ću ih oblačiti za Mišel", rekao je Obama na otvaranju start-ap konferencije Bits & Pretzels u bavarskom Minhenu.
 
Spomenuo je i da mu je palo na pamet da stavi lažnu bradu kako bi mogao da prisustvuje čuvenom Oktoberfestu, s obzirom na to da mu je komplikovano da poseti tako veliki javni događaj.
 
"A znate, tajna služba postane malo nervozna", našalio se Obama.
 
Organizatori događaja već dve godine pokušavaju da dovedu Obamu na konferenciju Bits & Pretzels, koja u Minhenu za vreme Oktoberfesta okuplja osnivače start-ap kompanija, investitore i brojne entuzijaste.
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: