Boris Džonson i njegova 23 godine mlađa verenica poslali pozivnice za venčanje

Zivot i stil - Ponedeljak 24.05.2021 - 12:01

Britanski premijer Boris Džonson i njegova verenica Keri Simonds odredili su datum venčanja i poslali pozivnice članovima porodice i prijateljima koji će prisustvovati ovom svečanom činu zakazanom za 30. jul 2022, prenosi Rojters, pozivajući se na tabloid San.

Par se verio 2019. godine FOTO: EPA-EFE Par se verio 2019. godine FOTO: EPA-EFE
Za sada se zna samo datum kada će Boris Džonson i Keri Simonds ozvaničiti svoju vezu, ali kako piše San, pojedinosti venčanja su strogo čuvana tajna.
 
Par se verio 2019. godine, ali je venčanje odloženo zbog pandemije.
 
U međuvremenu, premijer Džonson i njegova verenica dobili su sina Nikolasa, koji je rođen 29. aprila prošle godine. Ime je dobio po jednom od lekara koji su lečili Džonsona dok je bio u bolnici zbog teškog oblika kovida 19 prošlog proleća.
 
Inače, biće ovo prva premijerska svadba posle 200 godina, jer jedini dosadašnji premijer Velike Britanije koji se oženio tokom svog mandata je lord Liverpul koji se venčao sa Meri Čester 1822. godine.
 
Džonson i Simondsova su prvi nevenčani par koji živi u premijerskoj rezidenciji u Dauning stritu 10.
 
Premijeru je ovo treći brak. Prvi put se oženio 1987. godine sa Alegrom Mostin-Oven od koje se razveo 1993. da bi se odmah potom venčao sa Marinom Viler sa kojom ima četvoro dece. Razveli su se 2018. godine, da bi se već naredne verio sa Keri Simonds koja do sada nije bila u braku.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar:
vojča
25.05.2021. , 09:50
Deda ima unuke a ko momak živi....matori jarac...lepu poruku šalje...