Bred Pit Bredliju Kuperu: Hvala ti, brate VIDEO

Zivot i stil - Subota 11.01.2020 - 13:10

Američki glumac i holivudski miljenik Bred Pit tokom dodele NBR filmskih nagrada zahvalio je kolegi Bredliju Kuperu na podršci koju mu je pružio u borbi protiv alkoholizma.

"Prestao sam da pijem zahvaljujući ovom čoveku" FOTO: Twitter
On je rekao da je Kuper divan otac i odličan prijatelj, pomenuvši da je požurio da stigne na događaj pošto je prethodno uspavao ćerku.
 
Pit je održao govor i neočekivano se osvrnuo na borbu sa zavisnošću od alkohola.
 
Prestao sam da pijem zahvaljujući ovom čoveku i od tada sam srećniji, dodao je Bred Pit, koji se odlučio na ovaj korak posle razvoda, o čemu u javnosti nije mnogo govorio.
 
Nekadašnji ljubavni par, glumci Dženifer Aniston i Bred Pit, nedavno su se ponovo našli u centru pažnje medija, i to na dodeli „Zlatnih globusa“.
 
 
Bred Pit dobio je nagradu u kategoriji za najboljeg sporednog glumca u filmu Bilo jednom u Holivudu, sve su oči bile uprte u Dženifer i pomno se proučavao svaki njen pokret u nadi da će se otkriti da li iza njenog pogleda stoji nešto više od običnog ponovnog prijateljstva  glumačkog para.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: