Britni reagovala na film o svom životu: "Sramota me je, plakala sam dve nedelje"

Zivot i stil - Četvrtak 01.04.2021 - 13:09

Pevačica Britni Spirs je prvi put prokomentarisala dokumentarni film napravljen o njenom životu, pod nazivom "Framing Britney".

"Činim sve što mogu da zadržim sreću i ljubav" FOTO: AP
Ona je na svom Instagram nalogu, uz pesmu "Crazy", benda Aerosmith, napisala objavu u kojoj se osvrće na ovaj dokumentarac.
 
"Uvek su kružile glasine o mom životu, stalno sam posmatrana i stalno su mi sudili. Da bih sačuvala zdrav razum, svako veče plešem uz Stivena Tajlera, kako bih se osećala ljudski i živom. Celog života izložena sam nastupima pred ljudima. Ranjiva sam jer su me uvek osuđivali, vređali i sramotili, a i danas to rade", napisala je.
 
Dodala je još i da svet mora da ide dalje, kao i to da su ljudi inače osetljivi i veoma krhki, a zatim se i osvrnula na dokumentarni film.
 
"Nisam gledala dokumentarac, ali zbog onoga što sam o njemu videla, sramota me je u kakvom svetlu sam prikazana. Plakala sam dve nedelje, i dalje ponekad plačem. Činim sve što mogu da zadržim sreću i ljubav, ples mi donosi radost svakog dana. Nisam tu kako bih bila savršena... savršeno je dosadno", piše Britni Spirs.
 
U dokumentarcu Njujork Tajmsa, pevačica je prikazana kroz prizmu uspona i padova u odnosima sa medijima. Njeni fanovi su 2019. godine osnovali pokret "Oslobodite Britni", u nadi da će pobediti u pravnoj bici sa svojim ocem Džejmijem Spirsom, koji ima starateljstvo nad njom i njenom imovinom.
 
B92, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: