Dečko Megan Foks na najbizarniji način iskazao svoju ljubav

Zivot i stil - Utorak 16.02.2021 - 02:26

Od samog početka njihove veze, reper Mašin Gan Keli i glumica Megan Foks ne prestaju da intrigiraju javnosti gde god se pojave. Ovoga puta reper je želeo da javno pokaže koliko voli svoju devojku, ali je naišao na negativne komentare.

 Megan Foks i Mašin Gan Keli FOTO: EPA-EFE Megan Foks i Mašin Gan Keli FOTO: EPA-EFE
Naime, povodom Dana zaljubljenih reper je bjavio na svom Instagramu niz fotografija na kojima pozira s glumicom, a na jednoj od njih pokazao je i privezak u kojem se nalazi kapljica krvi.
 
“Nosim tvoju krv oko vrata”, napisao je ispod fotografije na Instagramu.
 
Brojni fanovi bili su oduševljeni su fotografijama, mada je bilo i onih kojima se taj način iskazivanja ljubavi nimalo nije dopao.
 
“Brate, to je pomalo čudno”, “Ovo je strašno”, “Potrebna vam je pomoć”, “Svi znamo da ova veza neće potrajati”, “Ovo je bolesno”, samo su neki od takvih negativnih komentara.
 
Podsetimo, Megan Foks i Mašin Gan Keli zajedno su od prošle godine, otkako se ona razvela od bivšeg supruga i glumca Brajana Ostina Grina.
 
Nova TV, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: