Dramatična vožnja dvogodišnjaka na aerodromskoj traci (VIDEO)

Zivot i stil - Petak 26.07.2019 - 13:14

Dečak od dve godine našao se među koferima na aerodromskoj traci za prtljag, na jednom od najprometnijih aerodroma na svetu, u Atlanti.

Dete se tumba, pada i penje preko kofera FOTO: YouTube printscreen Dete se tumba, pada i penje preko kofera FOTO: YouTube printscreen
Dramatični video-snimak prikazuje dete koje se tumba, pada i penje preko kofera dok ga traka nosi sve do dela za sortiranje, gde se proverava prtljag na aerodromu.
 
Dvogodišnji Lorenco popeo se na „konvejer“ – gumenu traku za transport prtljaga, kada ga je majka Idit Vega spustila da bi odštampala kartu za ukrcavanje na Međunarodnom aerodromu „Hartsfild Džekson“ u Atlanti.
 
Jedna kamera je snimila Lorenca kako nestaje kroz gumenu zavesu, izvan domašaja svoje majke i službenika aerodroma.
 
Snimak pokazuje kako dečak puzi preko kofera, pokušavajući da se odupre traci koja ga uvlači u veliku mašinu za skeniranje.
 
Ali transporter je prebrz i uvlači ga unutra.
 
On ispada na izlazu iz mašine i tumba se niz traku u drugu prostoriju u podrumu, gde su ga zapanjeni službenici obezbeđenja skinuli s trake i zagrlili.
 
„Mašina za skeniranje prtljaga je Lorenca otkrila kao 'problem', i, kao i drugi problematičan prtljag, skretnicom preusmerila dete na put za kofere koje službenici treba da pregledaju“, izjavio je portparol TSA, Mark Hauel.
 
„Skoro svi koji rade u odeljenju za prtljag su roditelji i hteli su da se mališa što pre vrati mami, pa su i potrčali“, rekao je Hauel.
 
Neki od zaposlenih kažu da su tog dana u bučnoj prostoriji za prtljag čuli nešto kao zapomaganje mačke. Kada su videli dete, priskočili su mu u pomoć.
 
Dečak je slomio šaku, ali mu je stanje sasvim dobro s obzirom na to kroz šta je prošao.
 
Zahvalna sam što je živ, i što je sa mnom“, rekla je majka dečaka za VSB-TV.
 

RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: