Džej Lo i spektakl na praznom Tajms skveru u novogodišnjoj noći VIDEO

Zivot i stil - Petak 01.01.2021 - 17:43

Poznata američka muzička i filmska zvezda Dženifer Lopez u novogodišnjoj noći dočeka Nove 2021. godine nastupila je na Tajms skveru u Njujorku. Održala je spektakularni koncert izvodeći svoje hitove, dok se u ponoć nije spustila kristalna kugla.

FOTO: Ilustracija FOTO: Ilustracija
Njujorčanima je Dženifer Lopez priredila pravi spektakl nastupom, koreografijom i promenom kostima nastupajući na bini ispred koje su stajali pripadnici službi bezbednosti, jer su okupljanja zabranjena.
 
Mali broj ljudi pred policijskim kordonom pratio je spektakl za koji je ove godine izdata preporuka njujorških vlasti da se posmatra na televiziji od kuće.
 
Novogodišnji spektakularni nastup Dženifer Lopez, koji je organizovan za specijalnu novogodišnju emisiju kanala Ej-Bi-Si "Dick Clarks New Year's Rockin Eve" bio je u znaku bele i metalik boje.
 
Na Tajms skveru u Njujorku, nije bilo uobičajne gužve da odbrojava sekunde i prati spuštanje kugle koja će označiti kraj 2020. godine, pošto je policija udaljavala ljude i vozila.
 
RTS, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: