Džoni Dep na sudu sa SRPSKOM KRAVATOM

Zivot i stil - Četvrtak 26.05.2022 - 14:50

U već više od mesec i po dana u Virdžiniji traje suđenje između bivših supružnika Amber Herd i Džonija Depa.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Glumac se juče u sudnici pojavio u sivom odelu, plavoj košulji i kravati koju je dobio prilikom boravka u Srbiji.
 
Reč je o kravati inspirisanoj detaljima mozaika Hrama Svetog Save. Cena ove kravate je 10.000 dinara.
 
"Mozaik kravata je deo mozaik kolekcije i stvorena je od prirodne svile. Inspirisana je detaljima iz mozaika Hrama Svetog Save", stoji u opisu na veb šopu prenosi Krstarica.
 
Džoni Dep je opet oduševio srpsku javnost, a Miloš Biković je juče podelio fotografiju na svom Instagram storiju i objasnio neverovatan gest slavnog holivudskog glumca.
 
"Skroman i pun poštovanja prema svakome", napisao je naš glumac.
 
Amber Herd je ranije na suđenju po parnici svog bivšeg muža tvrdila da je čula glasine da je Dep jednom gurnuo Mos niz stepenice.
 
Posle poraza u prvoj rundi – na suđenju za klevetu u Velikoj Britaniji – Dep (58) je tužio Herd (35) pred sudom u Virdžiniji i traži 50 miliona dolara odštete zbog ranijeg autorskog teksta u kojem je iznela tvrdnju da je žrtva porodičnog nasilja. On negira bilo kakvo zlostavljanje. Herd je, međutim, uzvratila tužbom i traži kontraodštetu od 100 miliona dolara.
 
Završne reči počeće u petak, posle čega će zasedati porota.
OK Radio, mediji

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: