Džordž Kluni išao od kuće do kuće i pomagao ljudima u saniranju štete uzrokovane jezivim poplavama VIDEO

Zivot i stil - Petak 30.07.2021 - 11:42

Američki glumac Džordž Kluni (60) se sa svojim porodicom našao u razornim poplavama i klizištima koje su u utorak pogodile severnu Italiju, a hrabri glumac je pomogao lokalnoj vlasti da se što pre reši kataklizmična situacija.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
Naime, zna se da Kluni godinama letuje na jezeru Komo gde je vlasnik vile "Oleandri" iz 18. veka, a sada je nažalost bio akter u stravičnim poplavama.
 
- Bilo je mnogo gore nego što možete zamisliti. Mislim da bi mogle proći godine i potrošiti se milioni pre nego što se sve obnovi - ispričao je za italijanske medije Kluni koji je ponudio pomoć gradonačelniku mesta Laljo.
 
Kluni je viđen u sredu (28. jula) kako pomaže meštanima Lalja u čišćenju krša iz kuća, lokala i sa ulice.
 
- Ovaj grad je ovde oduvek, biće ovde i dalje, još jači i vratiti se još bolji. Ovo je vrlo izdržljiv grad - izjavio je glumac.
 
Kluni je vilu kupio 2002. za oko 14 miliona dolara. Vila ima 25 soba, bioskop na otvorenom i bazen, prenosi "The Sun".
 
Stabla i kamenje koji su skliznuli s obližnje planine pored Klunijeve vile, no glumac, njegova supruga Amal (43) i četvorogodišnji blizanci imali su sreće i prošli su nepovređeni, a oštećenja nije pretrpela ni njihova imovina.
 
Spašeno je više od 60 ljudi nakon što su Laglio i drugi gradovi oko jezera Komo poplavljeni kada su ekstremne vremenske prilike pogodile zemlju.
 
Telegraf, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: