Glumica pokazala srednji prst Putinu VIDEO

Zivot i stil - Ponedeljak 14.03.2022 - 12:04

U Londonu je sinoć održana dodela BAFTA nagrada, a domaćica ceremonije bila je glumica Rebel Vilson, koja je izazvala brojne reakcije u javnosti, kada je tokom obraćanja građanima, uputila jasnu poruku predsedniku Rusije Vladimiru Putinu.

FOTO: Profimedia FOTO: Profimedia
„Ovu ceremoniju vam prevode dve osobe, jedna na britanskom znakovnom jeziku, jedna na američkom. Ali srećom, u svakom znakovnom jeziku je ovo znak za Putina“, rekla je ona i podigla srednji prst.
 
Ovaj potez glumice iznenadio je sve prisutne u sali, kao i one za malim ekranima. Čuo se gromoglasan aplauz i smeh, ali i mnogi su ostali zatečeni postupkom glumice.
 
Mnogi glumci i svetske poznate ličnosti odlučile su da osudu napada na Ukrajinu javno iskažu, ali na diskretniji način, nošenjem crne boje ili boja ukrajinske zastave.
 
Svečana ceremonija filmskih nagrada koja se ove godine održava 75. put, održana je u londonskom Rojal Albert holu, a dodelu je vodila australijska glumica Rebel Vilson.
 
Za razliku od prošle godine, kada je zbog pandemije ceremonija bila veoma skromna, a dobitnici su se uglavnom uključivali onlajn, svetske filmske zvezde su se vratile na crveni tepih.
 

OK Radio, agencije

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: