Holandija poslala borbene avione u intervenciju zbog tuče putnika

Zivot i stil - Nedelja 07.10.2018 - 11:38

U putničkom avionu na liniji Abu Dabi-Amsterdam agresivni putnik izazvao je tuču, zbog čega su holandske vazduhoplovne snage poslale dva borbena aviona F-16 kako bi letelicu dopratili do amsterdamskog aerodroma.

Poslali dva borbena aviona F-16 FOTO: Pixabay Poslali dva borbena aviona F-16 FOTO: Pixabay
Više putnika je u tuči zadobilo lakše povrede, prenose francuski mediji.
 
"Amerikanac (29) je postao agresivan nakon što ga je šef kabine zamolio da se vrati na svoje sedište. Nakon toga je izbila tuča, a članovi posade, zajedno sa putnicima, uspeli su na kraju da tog putnika savladaju", rekla je portparolka holandske policije Joana Helmonds.
 
Avion je, nakon što je agresivni putnik savladan, dobio dozvolu da sleti na aerodrom "Shiphol", a policija je, nakon sletanja, problematičnog putnika uhapsila i prebacila u psihijatrijsku bolnicu.
 
Inače, holandski borbeni avioni, naoružani raketama, šalju se samo u izuzetnim slučajevima, napomenule su holandske vazduhoplovne snage. 
Radio 021, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: