KAD BABA MEŠA PAPRIKE: Veslač po ajvaru

Zivot i stil - Četvrtak 24.10.2019 - 13:32

Žika Milenković oduševio slikom na "Fejsbuku"

Varjača umesto gitare FOTO: Facebook Varjača umesto gitare FOTO: Facebook
Roker Živorad Žika Milenković, Bajagina desna ruka u "Instruktorima" i frontmen "Baba", veoma je aktivan poslednjih godina na društvenim mrežama. Ono što postavlja često nije vezano za muziku, već za njegov život u Perlezu što, pogotovo ako se uzme u obzir Žikin duh, ume da bude poprilično živopisno i interesantno.
 
Upravo je jednu takvu fotografiju nedavno okačio na "Fejsbuk". Navikli smo da ga gledamo kako drži gitaru, a sada je u njegovoj ruci ogromna varjača kojom meša ajvar. Sasvim pogodna za uobičajeno duhovit Žikin komentar uz sliku. Kratko i jasno, u jednoj reči - "Veslač".
 
Odmah su usledili, očekivano, mnogobrojni komentari njegovih pratilaca, poput "pravi domaćin", "sa tolikim veslom ja bih prevrnula"... Ima i onih koji su se setili prvog singla "Baba" iz 1993, kad je Žika pevao kako "majka sinu seče luk i slaninu", i da "snaga na usta ulazi". Malo slaninice, malo ajvara - onako, baš po srpski. I u pesmi, i u životu. Da ne bude siv, već samo žut.
Večernje novosti, OK Radio

Vrati se na kategoriju Zivot i stil

Komentari

Vulgarni, uvredljivi i komentari u kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje, neće biti objavljeni. Mišljenja izneta u komentarima su privatna mišljenja autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije OK Radija.

Ostavite komentar:

Ime:
Email:
Komentar: